NYHETER

En nyhet är ett meddelande som offentliggjorts. Innehållet är något betydelsefullt som tidigare varit okänt. En nyhet är ofta aktuell och sprids i regel via någon form av massmedium. Det kan göras i tryckt form, via ett etermedium, Internet eller från mun till mun till en tredje part eller större publikskara. (Wikipedia)

CLUB SHOW 2018
Supreme Best In Show blev: Barecho Play Now Pay Later, Engelsk Springer Spaniel,
Ägare Helene/David Björkman, Årsunda. Fler resultat på hemsidan. Grattis!

Nu finns PM tillgängligt på hemsidan för årets utställning på Ulriksdal 19 maj.

ENKLARE MOCK TRIAL 3 JUNI
Vi har inte fått några anmälningar i elitklass och har fått tips från medlemmar att man efterfrågar enklare ingångsnivå på några Mock Trials. Vi lyssnar och prövar att ändra nivå på Mock Trialet på Lilla Träskaten den 3 juni till öppenklass. Välkomna!
Träning för funktionärer inom SSRK Östra 21 Maj
 
Har du varit provledare, kommissarie eller annan funktionär en heldag på ett A- B- eller C-prov arrangerat av SSRK Östra under 2017 eller 2018? Då har du möjlighet att delta på en heldags retriever träning den 21 Maj.

Träningen kommer att vara på Öppen-Elit nivå och arrangeras på mark i Roslagen. Den leds av en välkänd instruktör från England.

Om du vill delta, maila din anmälan till jaktretriever@ssrkostra.se. Ange vilket prov du har varit funktionär på. Vid överanmälan kommer lottning av platserna på träningen ske. Anmälan skall göras senast 12 Maj.

Viltspår Ordinarie Prov öppenklass den 10 juni i Nävekvarn har öppnats för anmälan. Uttagning till SM 2018 sker vid detta provtillfälle. Välkomna!

Funktionsbeskrivning Retriever (FB-R) genomförs i Norrtäljetrakten den 13 maj. Anmäl via hemsidan!
På nationaldagen den 6 juni bjuder SSRK Östra in till lag-WT på Muskö. En lagtävling för alla spaniel och retrieverraser där varje lag ska bestå av tre olika raser, en i varje klass (NKL, ÖKL, EKL). Något modifierade WT-regler för retriever gäller.

Hela laget går tillsammans till varje station och står samlade och är under bedömning tills alla i laget genomfört sin övning.

Inbjudan och anmälan
ONLINEDEJTING
Få har frågat oss ”varför ska jag prova online dejing?”. Ett enkelt svar på den frågan är ”därför att det är ett roligt och enkelt sätt att träffa nya människor”. Men utifrån vår erfarenhet är det fel fråga att börja med…

Skämt åsido – vi vill se fler starta på Kombo-WT. En ny provform där ett spanielekipage och retrieverekipage bildar ett team som ska ”jaga” över en anvisad mark och lösa de händelser som uppstår under jakten. ”Rolig och utmanande tävlings-form” var omdömet från både deltagare och domare efter pilot-tävlingarnas slut.

Vi saknar ekipage till vårt Kombo-WT den 21 april och har nu öppnat en ”Kombo WT dejting grupp” på facebook där du som har en spaniel eller retriever kan presentera er och se om ni kan hitta en tävlingskamrat att anmäla er med.

Våga vinn!

NyhetsArkiv

Senaste nyheter