Ostra

Funktionär på jaktprov

Funderar du på att starta på jaktprov eller Working Test för första gången? Är du nyfiken på hur ett prov går till? Var med som funktionär!

Som funktionär är du mitt i händelsernas centrum och kan få svar på alla frågor och funderingar. Det ger även mycket att se andra hundar och förare i arbete.

SSRK Östra arrangerar årligen runt 40 spaniel- och retrieverprov och vi har alltid behov av funktionärer. Tveka inte att ta kontakt med någon av våra jaktprovssekreterare. Du hittar deras kontaktuppgifter här på sidan.

Du kan även kontakta provledaren för ett prov som du skulle kunna tänka dig att vara funktionär på. Du hittar våra prov på SSRK Prov. Klicka dig vidare till Retrieverprov, Spanielprov eller Tollingprov. Skriv "Östra" i sökfältet för att se de prov vi arrangerar. C-prov/Working Test för retriever är inte alltid listade på SSRK Prov så kika in under C-prov här på hemsidan.

Mer om jaktprov

Här kan du läsa mer om retrieverprov och spanielprov. Under "Aktuella prov" hittar du länkar till alla prov samt till regler och anvisningar som är bra att läsa på för de olika provformerna.

Kontakt

Pehr Söderman
Jaktprovssekreterare Retriever
Mobil: 070-441 68 42
 

Torbjörn Augustinsson
Jaktprovssekreterare Spaniel
Mobil: 070-342 89 47