Ostra

Inbjudan certifiering provledare B-prov 14 maj

SSRK huvudstyrelse har sedan tidigare meddelat att tidigare lämnad dispens från kravet på certifierad provledare B-prov inte längre gäller. För alla B-prov ska det nu finnas en certifierad provledare. Certifiering uppnås efter godkänd kurs.
För de provledare som idag inte är certifierade, men som i det enskilda fallet bedöms ha lång praktisk erfarenhet från arbete som provledare, kommissarie, eller funktionär har SSRK huvudstyrelse bedömt att det räcker med 1 dags utbildning. För övriga krävs att det praktiska momentet i utbildningen är lite mer omfattande, vilket innebär ytterligare 1 dags praktisk tillämpning.

Nu är det dags igen. Lördagen den 14 maj anordnar Östra avdelningen en ny utbildning. Denna gång är vi glada att kunna meddela att en av östra avdelningens domare, Roger Westerman ställer upp som handledare. Roger har lång och stor erfarenhet av praktisk jakt, hundar och jaktprov i olika former.

Läs hela inbjudan under UTBILDNING
 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter