Ostra

Onlinedejting Kombo WT

ONLINEDEJTING
Få har frågat oss ”varför ska jag prova online dejing?”. Ett enkelt svar på den frågan är ”därför att det är ett roligt och enkelt sätt att träffa nya människor”. Men utifrån vår erfarenhet är det fel fråga att börja med…

Skämt åsido – vi vill se fler starta på Kombo-WT. En ny provform där ett spanielekipage och retrieverekipage bildar ett team som ska ”jaga” över en anvisad mark och lösa de händelser som uppstår under jakten. ”Rolig och utmanande tävlings-form” var omdömet från både deltagare och domare efter pilot-tävlingarnas slut.

Vi saknar ekipage till vårt Kombo-WT den 21 april och har nu öppnat en ”Kombo WT dejting grupp” på facebook där du som har en spaniel eller retriever kan presentera er och se om ni kan hitta en tävlingskamrat att anmäla er med.

Våga vinn!

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter