Ostra

Resultat Spanielhelgen 17-18 juni

18 juni WT Muskö & 17 juni vattenprov
En riktigt härlig spanielhelg blev det när SSRK Östra lördagen 17 juni ordnade med vattenprov och på söndagen Working Test i två klasser. Totalt genomfördes 44 starter under helgen!

På lördagen samlades 20 spanielekipage på fina marker utanför Nyköping för att få sina hundar prövade på Vattenprov. Petra Johansson dömde och 14 hundar fick godkänt resultat. Efter provet bjöd markägare in till korvgrillning i gårdens vackra trädgård, en överraskning som uppskattades stort!

Under söndagen var det marker på Arbottna, Muskö, som fylldes av spaniels för att tävla i Working Test. På förmiddagen startade 12 ekipage i WT/Nybörjarklass och efter lunch var det ytterligare 12 som startade i WT/Öppenklass. Domare var Torbjörn Augustinsson. Bilder och resultat

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter