Ostra

Vandringspriser

Fyra vandringspriser delades ut på provet. Sherlocks Watermark´s vandringspris till provets bästa flat gick till SEVH NOVCH RLD N Gingercake The Worlds Is Not Enough SE33680/2014. Ägare och uppfödare Annelie Holmgren. Vandringspriset mellanlandande lite kort i Nävekvarn denna gång eftersom Annelie vann priset även förra året! 


 

Vandringspriset till provets bästa spaniel eller retriever gick i år till cocker spanieln Bizzhaie V-As You Like it SE30507/2010. Ägare Mikael Jansson. Mikael tog storslam på provet! Förutom vandringspriset tog Mikael tillsammans med sin hund platsen som östras 1:a reserv till viltspårsmästerskapet i Dalarna i augusti och dessutom kan de numera titulera sig SEVCH! 

Spårpokalen till provets bästa hund öppenklass gick till welsh springer spanieln Redspot’s Jätten Jorm SE28554/2017. Provets yngsta hund som gick till pris! Ägare: Jennie Magnusson.

Åsa Lisa Linnmann’s vandringspris till provets bästa hund gick självklart till  Björn Karlsson och Labradoren SEVCH Twigg’s All the Time. Björn som även blev uttagen som SSRK östras representant till viltspårsmästerskapet i Dalarna i augusti. I kritiken kan man bla läsa: ”Ett utmärkt arbete från start till mål. Ett mycket bra samarbete hund förare!”

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter