Ostra

A-prov KKL anmälan

Vi har öppnat flera retrieverjaktprov i kvalificeringsklassen inför elit. Några nyheter är att man tagit bort godkänd/icke godkänd och nu använder kvalitetspriser, 1:a pris, 2:a pris och 3:e pris. För att meritera sig till elitklass måste man erhålla ett 1:a pris.

Vi strävar även efter att starta många fler ekipage samtidigt. Vissa prov kan ha uppåt 10 hundar, men det kommer finnas några enstaka jakter där vi inte kan starta fler än 3 hundar. I år anmäler man sig via SSRK Prov till det eller de provtillfällen som passar. Vid överanmälan så lottar systemet platserna. Man kan anmäla sig till flera KKL-prov, och får man ett 1:a pris direkt så avanmäler du dig från de andra kkl-proven och får tillbaka anmälningsavgiften.

Fler A-prov KKL kommer att läggas ut löpande i takt med att vi får klart med domare och jaktvärdar.

Anmäl dig på SSRK Prov (www.sbktavling.se/ssrk) och klicka på ”Retrieverprov”. Skriv sedan in ”Östra” i sökrutan så ser du våra prov i menyn. Lycka till!

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter