Ostra

Resultat vattenprov för spaniels,  8 september 2018

Lördagen 8 september ordnade SSRK Östra vattenprov för spaniels på mycket fin mark vid Hässelbyholms slott, Strängnäs.
15 spaniels startade och av dessa blev 12 godkända av dagens domare Yvonne Schwermer-Herngren.  Godkända spaniels för vattenprov hittar du under resultat 2018

Godkända vid SSRK Östra vattenprov 8 sept, fr v: Iagos Statements, Jessica Hubinette Ares, Chrsitina Welander Iagos Wild Child, Maria Rosenlund Vasas FantasiaA, Birgitta Setterberg Björås Dajm, Trevor Hunter Ah-Tib's Amaterasur, Annika Lignander Jägarfamiljens Amber, Paul Andersson Meryl Irl, Grete Bauer Hoffedalens Freddy, Ann-Sofie Eriksson Marve, Britt Gustafsson Ej med på bild: Eventides Diamond, Glenn-Robert Johnsen och Eventides Moonstone, Elisabeth Persson. ​​​​​​​Fotograf: Yvonne Schwermer Herngren

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter