Ostra

Retrievermästerskapet 2018

Retrievermästare 2018 med 1:a pris, Cert blev Margareta Westman med Streamlight´s Jackies Daiquiri

2:a placerad, 1:a pris, Ck och Guns Choice Helena Lindström med Reedsweeper´s Elderberry

3:e placerad, 1:a pris, Ck Tommy Jansson med Eagle Owl´s Quirinus

4:e placerad, 1:a pris, Ck Anna Qvarfort med  Searover Bass Q´sam

SSRK Östra vill tacka alla som bidragit i både stort och smått. Flera personer har arbetat med mästerskapet sedan ett helt år tillbaka, med allt från översiktlig planering, ned till minsta detalj. Största utmaningen har varit att hålla evenemangets kostnader på en tolererbar nivå då bidraget från SSRK var väsentligt lägre än förväntat. Vi är ändå väldigt nöjda med resultatet, och skickar ett extra varmt tack till våra sponsorer Intropris AB samt Hills djurfoder.

Fler resultat, bilder och information finns på resultatsidan

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter