Ostra

Viltspår pausat

Alla viltspår i Östra avdelningens regi är pausade i väntan på att Huvudstyrelsen har fått fram ett nytt anmälningssystem och att alla ekonomiska frågor är utredda. Det gäller bland annat arvode till domare, hur det ska hanteras skattemässigt, hur utbetalning ska göras och hur stort arvodet ska vara. Detta är bara några exempel på alla frågetecken som behöver rätas ut.

Våra viltspårsadministratörer avsade sig också sina uppdrag tidigare i våras, vilket ytterligare gjort att vi ser det nödvändigt att pausa viltspåren.
 
De anmälningsavgifter som ÄNDÅ betalas in till Östra kommer att betalas tillbaka till hundföraren, vi kommer inte att godkänna prov och inget arvode betalas ut. SSRK Östra kommer inte att godkänna att bli debiterade för stambokföringsavgifter, domararvoden och annat i efterhand.
 
Tills vidare hänvisar vi er till rasklubbar eller andra avdelningar för att gå ett viltspår.
 
Vid eventuella frågor ber vi er kontakta SSRK Hs viltspårsanvarig.
 
Med vänlig hälsning
 
Styrelsen
SSRK Östra

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter