Ostra

Föreslå en Field Trial Domare

Vem tycker du skulle passa som en domare på Field Trials (A-prov)?

Många har missat att den nya domarutbildningen är anpassad för A, B eller C-prov. Man behöver inte gå någon omväg om t.ex. intresset är Field Trials. I UK har man sedan urminnes tider nominerat lämpliga personer till domaruppdrag. Nu är det kanske dags även för Sverige. Självklart finns det kriterier som ska uppfyllas. Nu eller på sikt. Om förutsättningarna är rätt, och den föreslagna personen är intresserad så kan det säkert lösas.

Föreslå din tänkbara Field Trial-domare till sekreterare@ssrkostra.se snarast. Det spelar ingen roll vart din favorit bor. De behövs överallt!

Sekreteraren är givetvis ingen remissinstans, utan sammanställer och förmedlar förslagen ofiltrerat till SSRK HS.

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter